Nieuws/media

Afhalen startnummer en bewaakte tassengarderobe

Op donderdag 12 juli sturen wij iedere deelnemer die is ingeschreven per mail het startnummer toe. Deze mail dien je uit te printen en mee te nemen naar Theater de Muze waar je je startnummer kunt afhalen. Dit kan op zaterdag 14 juli tot van 10.00 tot 14.00 uur of op zondag 15 juli vanaf 8.30 uur.

 

In Theater de Muze is op de wedstrijddag voldoende kleedruimte en een bewaakte tassengarderobe. Bij het ophalen van je startnummer krijg je van ons een label met daarop je eigen startnummer en die kan je aan je tas bevestigen. Je geeft je tas voor de wedstrijd af bij de garderobebalie en je kan je eigen tas na afloop op vertoon van je startnummer weer netjes ophalen. Er is geen douchemogelijkheid. 
 

Indien je het unieke shirt of tanktop hebt besteld, kun je deze ook vanaf zaterdag 14 juli ophalen bij Theater de Muze. De start/finish is op de Koningin Wilhemina Boulevard ter hoogte van de Lage Wurft.

Nieuw dit jaar: laat je medaille graveren!

Nieuw dit jaar tijdens de 10 van Noordwijk is dat wij als optie aanbieden om je medaille te laten graveren. De kosten voor het graveren bedragen €6,50, mits je dit van tevoren (vóór woensdag 11 juli) aangeeft. Op de dag zelf bedraagt het graveren €8,00. Het graveren van de medaille zal plaatsvinden in Theater de Muze, waar ook de startnummers en tassen opgehaald kunnen worden.

Wil je jouw medaille verzilveren met jouw eigen naam en tijd? Geef dit dan in het inschrijfformulier aan op de 2e pagina.

Gratis strandpendel op zondag 15 juli!

In Noordwijk rijdt een speciale strandpendel. Deze gratis shuttleservice rijdt op zondag 15 juli speciaal voor ons al vanaf 08.30 uur. De strandpendel vertrekt vanaf het Zilveren Kruis parkeerterrein (Gooweg - hoek van Berckelweg) en daar kunnen ruim 500 auto's gratis parkeren. De haltes voor deze Beach Shuttle in Noordwijk zijn het Vuurtorenplein en het Palaceplein. Wij raden aan om uit te stappen bij halte Vuurtorenplein, deze is op kleine loopafstand van Theater de Muze (waar je het startnummer kunt ophalen) en op loopafstand van de start/finish op de Koningin Wilhelminaboulevard. De strandpendel rijdt tot 19.00 uur.

Dunea als nieuwe sponsor van de Kidsrun!

Met trots kunnen we mededelen dat we Dunea kunnen verwelkomen als nieuwe sponsor voor de Kidsrun! Dunea stimuleert verfrissende evenementen, binnen het eigen werkgebied, met respect voor natuur en milieu. Onder het motto: 'fris van start tot finish' verzorgt Dunea het water voor alle lopers, op alle afstanden. Door het adopteren van de 10 van Noordwijk Kidsrun krijgen de kinderen, naast het hardlopen, ook meer informatie over het duingebied en het zuiveren van drinkwater in de regio Noordwijk. De 10 van Noordwijk sluit perfect aan op de visie van Dunea; door middel van papieren bekertjes en geen gemotoriseerd verkeer in de duinen draagt het event bij aan een duurzaam en milieuvriendelijk beleid.

 

 

Meer over onze nieuwe sponsor Dunea

Winnaar gratis overnachting en 3 gangen diner bij de Golden Tulip bekend!

Dankzij de Golden Tulip in Noordwijk maakte iedereen die zich vóór 1 mei had ingeschreven voor de 10 van Noordwijk kans op deze prijs: een overnachting voor 2 personen in het weekend van 14-15 juli (weekend van 10 van Noordwijk), inclusief een 3 gangen diner en ontbijt. De gelukkige winnaar is Kees van Nieuwamerongen uit Den Haag. We hebben inmiddels met hem contact gezocht! 

 

 

Officiele aftermovie!

Wil jij de 5e editie van de 10 van Noordwijk nog een keer herbeleven? Doe dat dan met de officiële aftermovie, gemaakt door VineVisuals speciaal voor de Edwin van der Sar Foundation. Kippenvel om weer terug te zien!

 

Kijk op de pagina's 'Foto's' en 'Video's' onder Uitslagen voor meer impressies van deze mooie dag!