Over Noordwijk

Noordwijk, the place to be

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. En natuurlijk voor de 10 van Noordwijk.

 

Culinair genieten

Voor of na het hardlopen kunt u uitwijken naar een van de vele gezellige strandpaviljoens. Noordwijk staat bekend om haar grote hoeveelheid gezellige culinaire hotspots, zowel aan zee als in Noordwijk Binnen. Uit eten aan het strand kan in de zomer én de winter in een van de jaarrond strandpaviljoens. De boulevard telt een keur aan cafés en restaurants met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Maar ook in Noordwijk Binnen, de duinen of in het centrum zijn legio mogelijkheden om de smaakpapillen te verwennen.

 

Shoppen in de Hoofdstraat

Combineer je dagje zee en strand met een paar uurtjes shoppen in de veelzijdige Hoofdstraat, de winkelstraat van Noordwijk die praktisch aan het strand grenst. Lekker winkel in en winkel uit lopen: Noordwijk is een uitstekend shopdorp. Je vindt er veel modewinkels op het gebied van schoenen, wonen en kleding. Nieuwe hippe bikini nodig? Natuurlijk kun je er ook terecht voor de nieuwste badmode. De winkels in de Hoofdstraat zijn iedere zondag van 13.00 - 17.00 uur geopend.

 

Zomermarkt op het vuurtorenplein

Op het Vuurtorenplein is er in de zomermaanden op iedere zondag een leuke Zomermarkt. Altijd leuk om na het lopen even langs te gaan.