Parcours

Route weer verder aangescherpt en verbeterd

In 2015 hadden we het parcours al flink onder handen genomen en de "brekende" heuvel uit het parcours gehaald. Na jullie positieve reacties en feedback hebben we het parcours van deze editie van de 10 van Noordwijk parcours nog eens sterk verbeterd. Ook nu is elke kilometer aangegeven door middel van borden aan de rechterkant van het fietspad of duinpad.

 

We lopen dit jaar meer rijweg dan fietspad en we hebben de scherpe knik bij "De Duinrand" ook uit het parcours gehaald. Tenslotte is het in de laatste kilometer vanaf de oorlgogsweg rechtsaf de bosweg op en dan direct weer naar rechts via het pad naar de zeereep toe. Nog een bochtje naar links en dan via de zeereep rechtdoor de boulevard op voor de finish.

 

De route van de 5 kilometer is hetzelfde gebleven.

 

Routes in GPX formaat

Wil je de route alvast in je hardloophorloge zetten? Dat kan! We hebben de routes van de 5 en 10 KM in GPX formaat beschikbaar. Download ze hieronder door op de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als'.

 

Route 5 KM in GPX formaat downloaden

Route 10 KM in GPX formaat downloaden

 

KidsRun 

Zin in een leuke, sportieve activiteit tijdens de schoolvakantie? Schrijf uw kind in voor de Kidsrun. Van de start op de boulevard naar de vuurtoren en weer terug. De Kidsrun start om 9.30 uur. Voorafgaand aan de Kidsrun is er een gezamenlijke warming-up met alle deelnemers.