Praktische info

Tijden

Start van de Dunea Kidsrun: 9.30 uur

Start van de Van Duyn van der Geer 5 kilometer: 10.00 uur

Start van de 10 kilometer: 11.15 uur

 

Theater De Muze; omkleden, startnummers en tassengarderobe

Pal naast het parkeerterrein op het Wantveld en op een kleine 200 meter wandelen van de start/finish op de Koningin Wilhelmina Boulevard ligt Theater De Muze. Daar kan je zondagochtend 15 juli 2018 al om 08.30 uur terecht voor het ophalen van je startnummer en je bestelde editieshirt. Neem je e-mail met startnummer alsjeblieft mee. In theater De Muze is er ook voldoende ruimte om je om te kleden. En natuurlijk kan je daar ook van het toilet gebruik maken. 

 

Bereikbaarheid & Parkeren

Noordwijk is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar, met meerdere uitvalswegen naar de nabijgelegen A44. Op internet zijn diverse websites te vinden om uw route naar Noordwijk te plannen. In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. In het centrumgebied van Noordwijk aan Zee is het betaald parkeren in combinatie met vergunninghouders parkeren ingevoerd.

 

Gratis strandpendel

In Noordwijk rijdt een speciale strandpendel. Deze gratis shuttleservice rijdt op zondag 15 juli speciaal voor ons al vanaf 08.30 uur. De strandpendel vertrekt vanaf het Zilveren Kruis parkeerterrein (Gooweg - hoek van Berckelweg) en daar kunnen ruim 500 auto's gratis parkeren. De haltes voor deze Beach Shuttle in Noordwijk zijn het Vuurtorenplein en het Palaceplein. Wij raden aan om uit te stappen bij halte Vuurtorenplein, deze is op kleine loopafstand van Theater de Muze (waar je het startnummer kunt ophalen) en op loopafstand van de start/finish op de Koningin Wilhelminaboulevard. De strandpendel rijdt tot 19.00 uur.

 

Parkeren in Noordwijk

In Noordwijk aan Zee geldt op de meeste plekken en 7 dagen in de week betaald parkeren. In Noordwijk Binnen geldt alleen betaald parkeren van maandag t/m zaterdag in de Raadhuisstraat en het Kloosterplein. Klik hier voor een compleet overzicht van de parkeergebieden en bijbehorende tarieven. Naast betalen met kleingeld of chipknip, is het in Noordwijk overal mogelijk via een smartphone te betalen. Het parkeerterrein Wantveld is het dichtste bij De Muze en bij de start/finish van de 10 van Noordwijk.

 

Openbaar vervoer

De NS-stations Leiden (12 km) en Voorhout (7 km) maken Noordwijk goed bereikbaar vanuit het hele land. Een uitgebreid busnetwerk en diverse taxicentrales zorgen voor een prima aansluiting.