Praktische info

Tijden

9.15 uur - Warming-up KidsRun

9.30 uur - KidsRun

9.45 uur - Warming-up 5 kilometer
10.00 uur - Start 5 kilometer
10.15 uur - Prijsuitreiking KidsRun

10.45 uur - Warming-up 10 kilometer 
11.00 uur - Start 10 kilometer
11.15 uur - Prijsuitreiking 5 kilometer
12.00 uur - Prijsuitreiking 10 kilometer

 

Theater De Muze; omkleden, startnummers en tassengarderobe

Pal naast het parkeerterrein op het Wantveld en op een kleine 200 meter wandelen van de start/finish op de Koningin Wilhelmina Boulevard ligt Theater De Muze. Daar kan je zondagochtend al om 08.30 uur terecht voor het ophalen van je startnummer en je bestelde editieshirt. Neem je e-mail met startnummer aub mee. Heb je deze mail niet ontvangen? Bekijk dan hier het overzicht van alle inschrijvingen en zoek je startnummer op. In theater De Muze is er ook voldoende ruimte om je om te kleden. En natuurlijk kan je daar ook van het toilet gebruik maken. Heb je geen zin in wachtrijen? Dan kan je ook op zaterdag 15 juli van 09.00 - 16.00 uur in de Muze (zij-ingang Wantveld) je nummer en shirt al ophalen. Woon je in de buurt, maak er dan gebruik van!  

 

Massage na afloop

Alle deelnemers aan de 5 km en 10 km kunnen 16 juli terecht bij de masseurs van Massageteam4U. Vanaf 9 uur staan vier masseurs klaar om vooraf voorbereidende, stimulerende massages te geven of na afloop juist ontspannende, herstelbevorderende massages. De massages duren ongeveer 15 minuten en worden afgestemd op de behoefte van de deelnemer. De masseurs staan in de theaterzaal van De Muze, bij de omkleedruimte. De massages zijn gratis.

 

 

Bereikbaarheid & Parkeren

Noordwijk is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar, met meerdere uitvalswegen naar de nabijgelegen A44. Op internet zijn diverse websites te vinden om uw route naar Noordwijk te plannen. In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. In het centrumgebied van Noordwijk aan Zee is het betaald parkeren in combinatie met vergunninghouders parkeren ingevoerd.

 

Gratis strandpendel

In Noordwijk rijdt een speciale strandpendel. Deze gratis shuttleservice rijdt op zondag 16 juli speciaal voor ons al vanaf 09.00 uur. De strandpendel vertrekt vanaf het Zilveren Kruis parkeerterrein (Gooweg - hoek van Berckelweg) en daar kunnen ruim 5.000 auto's gratis parkeren.

 

Parkeren in Noordwijk
In Noordwijk aan Zee geldt op de meeste plekken en 7 dagen in de week betaald parkeren. In Noordwijk Binnen geldt alleen betaald parkeren van maandag t/m zaterdag in de Raadhuisstraat en het Kloosterplein. Klik hier voor een compleet overzicht van de parkeergebieden en bijbehorende tarieven. Naast betalen met kleingeld of chipknip, is het in Noordwijk overal mogelijk via een smartphone te betalen. Het parkeerterrein Wantveld is het dichtste bij De Muze en bij de start/finish van de 10 van Noordwijk.

 

Openbaar vervoer
De NS-stations Leiden (12 km) en Voorhout (7 km) maken Noordwijk goed bereikbaar vanuit het hele land. Een uitgebreid busnetwerk en diverse taxicentrales zorgen voor een prima aansluiting.