Golden Tulip Noordwijk Beach Bedrijvenrun

De 10 van Noordwijk bied je de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met jouw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 11 juli 2021 vindt dit mooie evenement in Noordwijk voor de 8e keer plaats.

 

Je kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. 

 

Kosten per team:
- Basis inschrijving € 300,- 

- Hardloop/trainingsclinic € 75,- (beperkt aantal)*

 

De inschrijving is inclusief:

 

  • Ontvangst en ontbijtbuffet bij de Golden Tulip
  • Borrel na de loop bij de Golden Tulip met aanwezigheid Edwin van der Sar
  • 6 startnummers
  • Vermelding bedrijfsnaam op de website van de 10 van Noordwijk
  • Parkeerplekken of bustickets voor 6 personen
  • Teamfoto
  • Vermelding in het business klassement en prijsuitreiking, bekers teams nr. 1 t/m 3 
  • Running shirts voor 6 personen
  • Speciaal startvak businesslopers

 

50 euro van het inschrijfgeld gaat naar de Edwin van der Sar Foundation

 

Schrijf je in voor de Bedrijvenrun! 


* Wanneer je met een team deelneemt geeft de 10 van Noordwijk organisatie je de mogelijkheid voor een hardloop trainingsclinic van twee uur voor uw team. Het onderwerp bepaal je eventueel zelf, of bijv. ’Trainen met hartslagmeter zinvol?’, ‘Is langzaam trainen wel trainen?’ of ‘Ademhaling en hardlopen’. De trainingen worden gegeven door een ervaren of/en een gecertificeerde niveau (IV) AtletiekUnie trainer. De kosten zijn €75,-, deze gaan netto door naar het goede doel, de Edwin van der Sar Foundation. Dit aanbod is beperkt geldig. Voor meer informatie & aanvragen, stuur een e-mail naar: hardloopclinic@10vannoordwijk.nl 

 

Word ook sponsor van het evenement!
Je kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden je de mogelijkheid om naast jouw deelname ook partner (€ 950,-) of Vriend Van (€ 450,-) het evenement te worden. Denk hierbij aan sponsordoeken bij start en finish en extra aandacht op de website.  Lees meer over de sponsormogelijkheden.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info