Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation is al een aantal jaar organisator en het goede doel van de 10 van Noordwijk. De deelnemers van de 10 van Noordwijk hebben in 2019 samen een bedrage van € 13.910,- bijeengelopen voor de Edwin van der Sar Foundation. Deze opbrengst wordt besteed aan de beweegprojecten voor mensen met hersenletsel. Daar kan men, na het ziekenhuis en/of revalidatiecentrum, verder werken aan herstel. Denk daarbij aan zwemmen, fitness en fietsen onder deskundige begeleiding. Namens het gehele team van de stichting, Edwin en Annemarie van der Sar, danken wij jullie voor jullie deelname en bijdrage! 

 

Uiteraard zal ook in 2020 de Edwin van der Sar Foundation het goede doel en organisator zijn. Op zondag 12 juli zal na afloop van de 10 kilometer de opbrengst voor de Foundaion bekend worden gemaakt. Deze bestaat uit losse donaties (u kunt bij uw inschrijving ook een aparte donatie doen voor de Foundation) en de opbrengsten vanuit het donatieplatform waar hardlopers en wandelaars zich actief kunnen inzetten voor de Foundation. Wij danken u alvast hartelijk voor uw inzet en bijdrage!

 

Steun of volg de Edwin van der Sar Foundation!

Je kunt je voor de Edwin van der Sar Foundation inzetten middels drie manieren:

 

  1. Steun de Foundation door middel van een donatie tijdens het inschrijven voor de 10 van Noordwijk
  2. Start een actie middels een eigen actiepagina! Deze pagina kun je vervolgens delen met familie of vrienden die jou kunnen helpen met je actie. Klik hier om een actiepagina aan te maken.
  3. Steun de Foundation met een donatie via Tikkie.

 

Volg de Foundation via Facebook en Instagram. Voor meer informatie zie ook de website: Edwin van der Sar Foundation

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info