FAQ

Afstand wijzigen

Het is mogelijk om de afstand te wijzigen, in de bevestingsmail vind je de pagina waar je de afstand zelf kan wijzigen. Wil je bijvoorbeeld van de 5 KM Loop naar de 10 KM Loop stuur dan een mail naar info@epicinderunning.nl

Annuleren

Indien je verhinderd bent om deel te nemen aan de 10 van Noordwijk, wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd. Ook bij wijziging van de afstand waarvoor is ingeschreven, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. 

Bereikbaarheid

Noordwijk is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar, met meerdere uitvalswegen naar de nabijgelegen A44. Op internet zijn diverse websites te vinden om uw route naar Noordwijk te plannen. In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. In het centrumgebied van Noordwijk aan Zee is het betaald parkeren in combinatie met vergunninghouders parkeren ingevoerd.

 

Nieuw dit jaar is dat je bij het inschrijven kunt kiezen om met een pendelbus naar de start/finish locatie kan worden gebracht. Je kunt van deze dienst gebruiken maken door bij het inschrijven deze optie aan te vinken. Je betaalt hier slechts 5 euro voor.

Er kan worden geparkeerd op de volgende locaties:
•    Parkeerterrein bij Sportpark Duinwetering & Northgo Collega 
      o    Duinwetering 4, 2203 HK, Noordwijk
•    Parkeerplaats rondom schietvereniging ‘’Blijf voor ’t land’’
      o    Johanna van Hoornstraat 6, 2203GM, Noordwijk

Vanaf deze parkeerterreinen kun je naar de opstapplaats lopen voor de pendelbus die jou binnen 10 minuten naar het Vuurtorenplein brengt, nabij de start en het afhaalpunt voor startnummers en shirts. 
Voor deze dienst betaal je slechts 5 euro (aanvinken bij je inschrijving). Je kunt hiervoor gratis parkeren op de aangewezen parkeerterreinen en je wordt netjes en snel afgezet bij de boulevard. Geen stress of gedoe! Er rijden meerdere bussen heen en weer zodat je ook nooit lang hoeft te wachten. 

Datum

De 10 van Noordwijk wordt gehouden op zondag 7 juli 2024. Voorafgaand aan dit evenement, op zaterdag 6 juli 2024 wordt de Sunsetwalk georganiseerd. 

Graveren medaille

We bieden dit jaar weer de optie aan om je medaille te laten graveren. De kosten voor het graveren bedragen € 7,-. Het graveren van de medaille zal plaatsvinden in de buurt van de start/finish, waar ook de startnummers en tassen opgehaald kunnen worden. Wil je jouw medaille verzilveren met jouw eigen naam en tijd? Geef dit dan in het inschrijfformulier aan.

 

Start/finish

De start/finish bevindt zich op de Koningin Wilhelmina Boulevard, ter hoogte van het Two Brothers Hotel (Kon. Wilhelmina Boulevard 8). Dit is op loopafstand waar je onder andere je startnummer kunt ophalen. 

Tarieven

Onderstaand een overzicht van de tarieven voor 2023.

Let op! Er zijn verschillende tarieven. Voor de vroege inschrijver geldt er t/m 9 maart, een early bird tarief met 2,00 euro korting. Dit komt omdat wij als organisatie veel van te voren moeten inkopen of rekening moeten houden met het aantal inschrijvingen. Wij stimuleren daarom deelnemers om zich op tijd in te schrijven. 


1 KM Familieloop
Early bird tarief : €5,-
Regulier tarief (vanaf 9 maart): €6,50

 

5 KM Loop
Early bird tarief : €14,50
Regulier tarief (vanaf 9 maart): €16,50

 

10 KM Loop
Early bird tarief : €17,-
Regulier tarief (vanaf 9 maart): €19,-

Tassengarderobe

Op het evenemententerrein is een bewaakte tassengarderobe. Je kan tijdens het inschrijven hier voor alvast betalen. De kosten zijn hiervoor €2,- per deelnemer. Je geeft je tas voor de wedstrijd af bij de garderobebalie en je kan je eigen tas na afloop op vertoon van het label welke je ontvangt bij het inleveren weer netjes ophalen. Er zijn helaas geen kleedruimtes en douchemogelijkheden. De bewaakte tassengarderobe is open tot 13.30 uur. 

Mede mogelijk gemaakt door:

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info