Het goede doel

De Edwin van der Sar Foundation is al een aantal jaar organisator en het goede doel van de 10 van Noordwijk. De deelnemers van de 10 van Noordwijk hebben in 2019 samen een bijdrage van € 13.910,- bijeengelopen voor de Edwin van der Sar Foundation. Deze opbrengst wordt besteed aan de beweegprojecten voor mensen met hersenletsel. Daar kan men, na het ziekenhuis en/of revalidatiecentrum, verder werken aan herstel. Denk daarbij aan zwemmen, fitness en fietsen onder deskundige begeleiding. Namens het gehele team van de stichting, Edwin en Annemarie van der Sar, danken wij jullie voor jullie deelname en bijdrage! 

Ook in 2020 organiseert de Foundation de 10 van Noordwijk, vanwege de Corona maatregelen in aangepaste vorm. De Solo Orange Run biedt een uitdaging voor zowel de fanatieke- als de recreatieve lopers en wandelaars van 5 of 10 km. Tevens is jouw startnummer je lot waarmee je automatisch kans maakt op unieke prijzen in onze loterij. In het inschrijfformulier kun je naast een extra donatie doen om de Foundation in deze uitdagende tijd te ondersteunen.

 

Ook kun je je inzetten voor de Edwin van der Sar Foundation middels de volgende opties: 

 

1) Start een actie middels een eigen actiepagina! Deze pagina kun je vervolgens delen met familie of vrienden die jou kunnen helpen met je actie. Klik hier om een actiepagina aan te maken.


2) Steun de Foundation met een donatie via Tikkie.

 

Volg de Foundation via Facebook en Instagram. Voor meer informatie zie ook de website: Edwin van der Sar Foundation

Edwin van der Sar Foundation

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info