Het goede doel - HomeWizard 10 van Noordwijk

Het goede doel

Kom in actie voor gezonde hersenen voor iedereen

 

Ren jij dit jaar mee met HomeWizard 10 van Noordwijk? En wil je meer impact maken met jouw deelname? Maak dan een actie aan voor de Hersenstichting en laat je sponsoren voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenenaandoening. Want wij geloven dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Wie je ook bent. Welke hersenaandoening je ook hebt.

 

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Sterker nog, al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, Parkinson, een beroerte, depressie en migraine, tot hersenletsel na een ongeluk. In veel gevallen bestaat er echter nog geen behandeling die de aandoening kan stoppen of vertragen. Leren leven met de gevolgen is dan vaak de enige optie. 

 

Helaas is de impact van deze gevolgen op het dagelijkse leven enorm. Alledaagse dingen zoals werken, een wandeling maken, boodschappen doen, naar een café of restaurant gaan of een uitstapje maken, zijn vaak niet meer vanzelfsprekend. 

 

Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Door onderzoek en innovaties te financieren, zoeken we naar oplossingen om de hersenen gezond te houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening te helpen meedoen in de maatschappij. 

Maak daarom nu een actiepagina en start gelijk met fondsenwerven! 

Mede mogelijk gemaakt door:

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info