Pendelbusdienst

Nieuw dit jaar is de pendelbusdienst service van de 10 van Noordwijk. Op deze pagina leggen we je graag meer uit over deze service en de navigatie richting Noordwijk.

 

De ervaring na vorige edities leert dat er rondom de boulevard niet genoeg parkeerplaatsen zijn voor alle deelnemers die met de auto komen. Als alle plekken van het parkeerterrein bij het Wantveld eenmaal zijn bezet zit Noordwijk vol en kunnen deelnemers hun auto niet meer kwijt, met alle gevolgen van dien. Deelnemers komen vast te zitten in het centrum en gaan vervolgens op zoek naar andere plekjes rondom de boulevard, maar dit is vaak tevergeefs. Het allerlaatste wat je natuurlijk wilt op de dag van de 10 van Noordwijk is dat je te laat komt voor de start! Daarom hebben we een vernieuwd plan gemaakt voor een pendelbusdienst.

Er kan worden geparkeerd op de volgende locaties:

* (P1) Parkeerterrein bij Sportpark Duinwetering & Northgo Collega 

Duinwetering 4, 2203 HK, Noordwijk
 

* (P2 - speciaal voor de businessrun lopers) 
Parkeerplaats rondom schietvereniging ‘’Blijf voor ’t land’’

Johanna van Hoornstraat 6, 2203GM, Noordwijk

 


Vanaf deze parkeerterreinen kun je naar de opstapplaats lopen voor de pendelbus die jou binnen 10 minuten naar het Vuurtorenplein brengt, nabij de start en het afhaalpunt voor startnummers en shirts. Voor deze dienst betaal je slechts 5 euro (aanvinken bij je inschrijving). Je kunt hiervoor gratis parkeren op de aangewezen parkeerterreinen en je wordt netjes en snel afgezet bij de boulevard. Er rijden meerdere bussen heen en weer zodat je ook nooit lang hoeft te wachten.

 

Instructies voor op zondag 14 juli
Wanneer je op zondagochtend 14 juli richting Noordwijk rijdt, vul dan het volgende adres in op jouw navigatie “Duinwetering 4, Noordwijk” of indien u meedoet aan de Businessrun het adres: "Johanna van Hoornstraat 6, Noordwijk". Goed om te weten is dat er naast onze 10 van Noordwijk pendelbusservice ook een algemene strandpendelbusdienst is die rijdt vanuit de Gemeente Noordwijk. Deze maakt vele stops en rijdt speciaal voor de strandgangers en niet voor de hardlopers. Onze pendelbusdienst rijdt speciaal voor jou alleen van parkeerplaats naar de start/finish (en vice versa). Let er dus op dat je de gele borden waarop staat ’Pendelbusdienst 10 van Noordwijk’ volgt en niet die van de ‘Strandpendel’ volgt. De borden ‘Pendelbusdienst 10 van Noordwijk’ leiden je naar de juiste opstapplaats aan de Duinwetering.

 

 

 

Vanaf het parkeerterrein aan de Duinwetering kun je naar de opstapplaats lopen (te herkennen aan de beachflag) voor de pendelbus die jou binnen 10 minuten naar het Vuurtorenplein brengt, nabij de start en het afhaalpunt voor startnummers en shirts, bij Theater de Muze. Van 8.00 tot 14.00 uur zal de bus om de 10 minuten vertrekken.

 

Na afloop van de 10 van Noordwijk

Op de plek waar je op de heenweg bent afgezet (bij het Vuurtorenplein), zal ook weer de opstapplaats zijn om terug te gaan naar het parkeerterrein op de Duinwetering. De opstapplaats bij het Vuurtorenplein is ook te herkennen aan de beachflag. Van 8.00 tot 14.00 uur zal de bus om de 10 minuten vertrekken, vanaf 14.00 uur om het half uur. De laatste bus zal om 16.00 uur vanaf dit punt vertrekken.

 

Heb je vragen of opmerkingen over deze pendelbusservice? Stuur dan voor zaterdag 13 juli jouw vraag naar info@10vannoordwijk.nl

 

Schrijf je in of bestel apart een pendelbus ticket

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info