Praktische informatie

Annuleren

Indien je verhinderd bent om deel te nemen aan de 10 van Noordwijk, wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd. Ook bij wijziging van de afstand waarvoor is ingeschreven, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. 

Bedrijvenrun

Je kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. 

 

Kosten per team:
- Basis inschrijving € 300,- 

- Hardloop/trainingsclinic € 75,- (beperkt aantal)*

 

De inschrijving is inclusief:

 

  • Ontvangst en ontbijtbuffet bij de Golden Tulip
  • Borrel na de loop bij de Golden Tulip met aanwezigheid Edwin van der Sar
  • 6 startnummers
  • Vermelding bedrijfsnaam op de website van de 10 van Noordwijk
  • Parkeerplekken of bustickets voor 6 personen
  • Teamfoto
  • Vermelding in het business klassement en prijsuitreiking, bekers teams nr. 1 t/m 3 
  • Running shirts voor 6 personen
  • Speciaal startvak businesslopers

Bereikbaarheid

Noordwijk is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar, met meerdere uitvalswegen naar de nabijgelegen A44. Op internet zijn diverse websites te vinden om uw route naar Noordwijk te plannen. In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. In het centrumgebied van Noordwijk aan Zee is het betaald parkeren in combinatie met vergunninghouders parkeren ingevoerd.

 

Nieuw dit jaar is dat je bij het inschrijven kunt kiezen om met een pendelbus naar de start/finish locatie kan worden gebracht. Je kunt van deze dienst gebruiken maken door bij het inschrijven deze optie aan te vinken. Je betaalt hier slechts 5 euro voor.

Er kan worden geparkeerd op de volgende locaties:
•    Parkeerterrein bij Sportpark Duinwetering & Northgo Collega 
      o    Duinwetering 4, 2203 HK, Noordwijk
•    Parkeerplaats rondom schietvereniging ‘’Blijf voor ’t land’’
      o    Johanna van Hoornstraat 6, 2203GM, Noordwijk

Vanaf deze parkeerterreinen kun je naar de opstapplaats lopen voor de pendelbus die jou binnen 10 minuten naar het Vuurtorenplein brengt, nabij de start en het afhaalpunt voor startnummers en shirts. 
Voor deze dienst betaal je slechts 5 euro (aanvinken bij je inschrijving). Je kunt hiervoor gratis parkeren op de aangewezen parkeerterreinen en je wordt netjes en snel afgezet bij de boulevard. Geen stress of gedoe! Er rijden meerdere bussen heen en weer zodat je ook nooit lang hoeft te wachten. 

Datum

De 10 van Noordwijk wordt gehouden op zondag 14 juli 2019. Voorafgaand aan dit evenement, op zaterdag 13 juli 2019 wordt de Sunsetwalk georganiseerd. 

Douches

Er zijn geen douches aanwezig, wel is het mogelijk om om te kleden in Theater de Muze. Hier zijn speciale kleedruimtes voor ingericht.

Goede doel

De Edwin van der Sar Foundation is al een aantal jaar organisator en het goede doel van de 10 van Noordwijk. De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Voor de realisatie van deze projecten werken wij samen met landelijke partijen en staat deskundigheid voorop. De Foundation is een stimulerende en verbindende factor tussen diverse partijen; patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen, woon-zorglocaties, verzekeraars, etc.


Steun de Edwin van der Sar Foundation!
Je kunt je tijdens de 10 van Noordwijk inzetten voor de Edwin van der Sar Foundation! Dit kan middels twee manieren:

1) Steun de Foundation met een donatie via Tikkie.

2) Start een actie middels een eigen actiepagina!  Deze pagina kun je vervolgens delen met familie of vrienden die jou kunnen helpen met je actie. Klik hier om een actiepagina aan te maken.

 

Graveren medaille

We bieden dit jaar weer de optie aan om je medaille te laten graveren. De kosten voor het graveren bedragen € 6,50, mits je dit van tevoren (vóór woensdag 10 juli) aangeeft. Op de dag zelf bedraagt het graveren € 8,00. Het graveren van de medaille zal plaatsvinden in Theater de Muze, waar ook de startnummers en tassen opgehaald kunnen worden. Wil je jouw medaille verzilveren met jouw eigen naam en tijd? Geef dit dan in het inschrijfformulier aan.

 

Massage

In de grote zaal van Theater de Muze is er op zondag 14 juli een massageteam aanwezig van Massageteam4U om de hardlopers voor- of achteraf van een heerlijke massage te voorzien! 

Pacers

Heb je nog weinig hardloopervaring of wil je als wat meer ervaren loper een goed ingedeelde wedstrijd lopen, dan is het verstandig om je bij een pacer aan te sluiten. De pacers lopen mee met een beachflag met hierop de tijd waarop deze pacer finisht. 

Parkeren

Nieuw dit jaar is dat je bij het inschrijven kunt kiezen om met een pendelbus naar de start/finish locatie te worden gebracht. Je kunt van deze dienst gebruiken maken door bij het inschrijven deze optie aan te vinken. Er kan worden geparkeerd op de volgende locaties:

 

* Parkeerterrein bij Sportpark Duinwetering & Northgo Collega (Duinwetering 4, 2203 HK, Noordwijk)
* Parkeerplaats rondom schietvereniging ‘’Blijf voor ’t land’’ (Johanna van Hoornstraat 6, 2203 GM, Noordwijk)

 

Voor deze dienst betaal je slechts 5 euro. Je kan hiervoor gratis parkeren op de aangewezen parkeerterreinen en je wordt netjes en snel afgezet bij de boulevard. Er rijden meerdere bussen heen en weer zodat je ook nooit lang hoeft te wachten. 


Andere opties

In Noordwijk aan Zee geldt op de meeste plekken en 7 dagen in de week betaald parkeren. In Noordwijk Binnen geldt alleen betaald parkeren van maandag t/m zaterdag in de Raadhuisstraat en het Kloosterplein. Klik hier voor een compleet overzicht van de parkeergebieden en bijbehorende tarieven. Naast betalen met kleingeld of chipknip, is het in Noordwijk overal mogelijk via een smartphone te betalen. Het parkeerterrein Wantveld is het dichtste bij De Muze en bij de start/finish van de 10 van Noordwijk.

Pendelbusdienst

Nieuw dit jaar is dat je bij het inschrijven kunt kiezen om met een pendelbus naar de start/finish locatie te worden gebracht. Je kunt van deze dienst gebruiken maken door bij het inschrijven deze optie aan te vinken. 
 

Er kan worden geparkeerd op de volgende locaties:

* Parkeerterrein bij Sportpark Duinwetering & Northgo Collega (Duinwetering 4, 2203 HK, Noordwijk)
* Parkeerplaats rondom schietvereniging ‘’Blijf voor ’t land’’ (Johanna van Hoornstraat 6, 2203 GM, Noordwijk)


Voor deze dienst betaal je slechts 5 euro. Je kan hiervoor gratis parkeren op de aangewezen parkeerterreinen en je wordt netjes en snel afgezet bij de boulevard. Er rijden meerdere bussen heen en weer zodat je ook nooit lang hoeft te wachten. 

 

Programma

Het programma van het weekend van de 10 van Noordwijk is als volgt:

 

Zaterdag 13 juli 2019 

Sunsetwalk - De start is om 19.00 uur.

 

Zondag 14 juli 2019

9.30 uur - Kidsrun

9.45 uur - Kidsrun prijsuitreiking

10.00 uur - 5 KM

10.45 uur - 5 KM prijsuitreiking

11.15 uur - 10 KM

12.15 uur - 10 KM prijsuitreiking

Start/finish

De start/finish bevindt zich op de Koningin Wilhelmina Boulevard, ter hoogte van de Golden Tulip. Dit is ongeveer een halve kilometer vanaf de Muze waar je onder andere je startnummer kunt ophalen. 

Startnummer ophalen

Dit kan op zaterdag 13 juli van 10.00 uur tot 14.00 uur en op zondag 14 juli vanaf 8.30 uur  in Theater de Muze. Het adres is: Wantveld 2 in Noordwijk. Het is ongeveer een kleine 10 minuten lopen naar de start vanaf Theater de Muze.

Startvakken

Startvak wedstrijdlopers en aanvraag sticker

Wedstrijdlopers die in 2017-2018 onder de 39’.00” (mannen) of 43’00" (dames) hebben gelopen krijgen de mogelijkheid om in het 1st startvak A plaats te nemen. Via de inschrijfmodule kunnen zij de aanvraag indienen.

 

De contactpersoon voor wedstrijdlopers is Paul Barnhoorn - paul10vanNoordwijk@ziggo.nl

 

Er zijn drie niveau’s startvakken:

Vak A        Wedstrijdlopers niveau heren sneller dan 39’.00”, en dames 43’00"

Vak B1      Lopers, zowel heren als dames, niveau 39’.00” tot 50’.00”

Vak B2      Businesslopers

Vak C        Lopers, zowel heren als dames, niveau 50’.00” +

Streeftijden kunnen nog worden aangepast wanneer startvak A of B te druk wordt. De startvakken worden duidelijk aangeven door aanwijzingsborden en wedstrijd medewerkers.

 

T-shirt

Ook dit jaar hebben we weer een uniek editieshirt. Verkrijgbaar in zowel een tanktop als een t-shirt model. Op de achterkant van het shirt staat jouw eigen naam bedrukt! Het shirt kost slechts € 25,- en kun je bestellen via het inschrijfformulier. Het editieshirt en tanktop zijn verkrijgbaar in een heren en dames model.

 

 

Tarieven

Onderstaand een overzicht van de tarieven voor 2019.

Let op! Er zijn verschillende tarieven. Voor de vroege inschrijver geldt er t/m 10 april, een early bird tarief met 2,50 euro korting. Voor de late inschrijver geldt er een verhoogd tarief. Dit komt omdat wij als organisatie veel van te voren moeten inkopen of rekening moeten houden met het aantal inschrijvingen. Wij stimuleren daarom deelnemers om zich op tijd in te schrijven. De datum dat het late bird tarief van start gaat wordt nader bepaald. Dit wordt tijdig gecommuniceerd.


10KM
Early bird tarief (t/m 10 april): €15,-
Regulier tarief (vanaf 11 april): €17,50
Late Bird + na inschrijving: €20,-


5KM
Early bird tarief (t/m 10 april): €12,50
Regulier tarief (vanaf 11 april): €15,-
Late bird + na inschrijving: €17,50


1KM Kidsrun
Rugulier tarief + na  inschrijving: €5,-


Sunsetwalk 5KM & 10KM
Kosten voorinschrijving
Kinderen tot 14 jaar: €6,-
Volwassenen:  €8,50


Kosten na-inschrijving
Kinderen tot 14 jaar: €8,50
Volwassenen: €11,-

Tassengarderobe

In Theater de Muze is op de wedstrijddag voldoende kleedruimte en een bewaakte tassengarderobe. Bij het ophalen van je startnummer krijg je van ons een label met daarop je eigen startnummer en die kan je aan je tas bevestigen. Je geeft je tas voor de wedstrijd af bij de garderobebalie en je kan je eigen tas na afloop op vertoon van je startnummer weer netjes ophalen. Er is geen douchemogelijkheid. De bewaakte tassengarderobe is open tot 13.30 uur. 

Theater de Muze

Pal naast het parkeerterrein op het Wantveld en op een kleine 500 meter wandelen van de start/finish op de Koningin Wilhelmina Boulevard ligt Theater De Muze. Daar kan je zondagochtend 14 juli 2019 al om 08.30 uur terecht voor het ophalen van je startnummer en je bestelde editieshirt. Neem je e-mail met startnummer alsjeblieft mee. In Theater De Muze is er ook voldoende ruimte om je om te kleden. En natuurlijk kan je daar ook van het toilet gebruik maken. 

Warming-up

Een aantal minuten voor de start is er een gezamenlijke warming up in het startvak.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info