Inschrijven

The Solo Orange Run!
 

Ons jaarlijkse feest, de 10 van Noordwijk, kan dit jaar helaas geen deelnemers verwelkomen op de boulevard. Maar de Edwin van der Sar Foundation organiseert het hardloop- en wandelevenement alsnog, in aangepaste vorm!

 

Om beweging te stimuleren en samen een belangrijke bijdrage te leveren aan het goede doel, wordt de 10 van Noordwijk dit jaar een individuele editie. Met uitdaging voor zowel de fanatieke- als de recreatieve lopers en wandelaars van 5 of 10 km. Jouw startnummer is tevens je lot waarmee je automatisch kans maakt op unieke prijzen in onze loterij.

 

Schrijf je nu in!

 

Hoe werkt het?

  • Schrijf je in via dit inschrijfformulier
  • 100% van je inschrijfgeld (5 euro per deelnemer) gaat naar de Edwin van der Sar Foundation
  • Loop jouw eigen run of walk t/m zaterdag 11 juli
  • Het thema is oranje, dus doe tijdens jouw loop iets oranjes aan. Dat mag zijn een shirt, een broek, een sok of een pruik. Het uitdragen van de kleur Oranje is geen absolute must maar het vergroot de saamhorigheid. De organisatie roept iedereen op dezelfde kleur te uiten op social media. 
  • Maak tijdens jouw run of walk een leuke selfie en post deze op jouw Facebookpagina of Instagram story en tag de 10 van Noordwijk! (@10vannoordwijk2020)
     

Klassement

  • Wil je opgenomen worden in het klassement met de tijden? Je mag zo vaak lopen als je wilt, maar lever je snelste tijd bij ons in. We houden een klassement bij van de tijden van zowel de 5 als de 10 kilometer. Gebruik je een running-app zoals bijvoorbeeld Strava, Runkeeper, Polar Flow, Garmin, etc.? Dan kun je een afbeelding van jouw tijdsregistratie en je startnummer mailen naar tijdregistratie@10vannoordwijk.nl of via Whatsapp sturen naar 06 - 18 40 56 76.

 

Loterij

  • Je startnummer is bovendien jouw lotnummer waarmee je kans maakt op unieke prijzen! Met jouw inschrijving (donatie van 5 euro) gaat jouw nummer 1x mee in de loting. Doneer je 5 euro extra, doe je 2x mee, bij 10 euro extra, 3x, et cetera.
  • Op zondag 12 juli maken wij de prijswinnaars van de loterij en originele foto’s bekend (de trekking is te volgen via een livestream) Ook ontvang je op deze dag jouw persoonlijke certificaat, ondertekend door Edwin van der Sar!

 

Heel veel succes! 
We wensen je heel veel succes en plezier tijdens je eigen Solo Orange Run!
En tot volgend jaar weer op de boulevard in Noordwijk!

 

We count on you!


Organisatie 10 van Noordwijk &
Team Edwin van der Sar Foundation

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info