Sportteamprijs

Sluit het hockey- of voetbalseizoen gezellig af bij de 10 van Noordwijk! 


Wil jij met jouw hockey- of voetbalteam meedoen met de 10 van Noordwijk? Sluit het seizoen gezellig af op zondag 14 juli en maak daarbij kans op de hoofdprijs; een verzorgde hockey clinic door oud-international Joyce Sombroek of kaarten voor het Nederlands voetbalelftal!  Als team kun je meedoen aan verschillende afstanden (5 km, 10 km of kidsrun). Uiteindelijk kiezen we één winnend sportteam, dit kan dus een hockey- of een voetbalteam zijn. 


Inschrijven

- Klik hieronder op de button 'Inschrijven;
- De coach/leider vult de contactgegevens in en ontvangt zo spoedig mogelijk een mail waarin de gegevens (naam/afstand) van de deelnemers kunnen worden doorgegeven.

- Inschrijven via de website kan tot en met vrijdag 12 juli. Daarna is inschrijven alleen nog mogelijk bij de Muze aan de balie of op de dag zelf bij de organisatie

 

Schrijf een sportteam in!


Kans maken op de hoofdprijs!
- Maak een zo leuk mogelijke foto met jouw hockeyteam waarop je laat zien hoe jullie je als team voorbereiden op de 10 van Noordwijk. 

- Mail ’m naar teamprijs@10vannoordwijk.nl. De winnaar wordt tijdens de prijsuitreiking op zondag 14 juli bekend gemaakt!

Van het inschrijfgeld gaat €2,50 naar de Edwin van der Sar Foundation. 
Wij komen in beweging voor mensen met hersenletsel en geven hen concrete handvatten om verder te werken aan herstel en mogelijkheden voor een beter toekomstperspectief!  

 

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info