Sponsor worden? - HomeWizard 10 van Noordwijk

Sponsor worden?

De sponsors van de HomeWizard 10 van Noordwijk kunnen rekenen op veel exposure, zowel voorafgaand aan het evenement als op de dag zelf en daarna. Om deelnemers en publiek te trekken wordt het evenement bij een groot publiek onder de aandacht gebracht.

 

Belangrijk is de opvallende social media campagne met verschillende advertenties. Daarnaast zijn berichten en advertenties in dag- en weekbladen, de website, posters, flyers, banners en billboards onderdeel van de campagnes. De HomeWizard 10 van Noordwijk heeft een groot bereik en met onze persoonlijke aandacht en creatieve invulling zorgen wij ervoor dat onze sponsors daarin goed zichtbaar zijn.

 

Met onze sponsors gaan wij bij voorkeur voor een langere periode een partnership aan. Onze sponsorpakketten zijn een combinatie van zichtbaarheid, activatie en hospitality. Wij gaan graag met u in gesprek om hier verdere invulling aan te geven.

 

Meer weten?

Wij delen graag ons enthousiasme over de HomeWizard 10 van Noordwijk. Bent u benieuwd hoe u uw bedrijf aan het hardloopevenement kunt verbinden? Stuur dan een e-mail naar Rob de Hair (rob@epicinderunning.nl), dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info